Wraps met falafel en rauwe groenten

Ik heb nu een aantal keer de vraag gekregen of ik wat meer recepten wil delen ‘omdat het er zo lekker uitziet wat je in de stories op Insta deelt’.

Dat vind ik zó lief en leuk om te horen dat ik mijn best ga doen om wat meer recepten te plaatsen 🙂 Dit zullen voornamelijk recepten zijn die wij doordeweeks eten en dus redelijk snel en makkelijk te maken zijn. Want, momlife dus meestal geen tijd voor ingewikkelde recepten 😉

Vandaag deel ik een vegetarisch recept voor twee personen: wraps met falafel en rauwe groenten.

Ingrediënten

 • Tortilla’s, 6 stuks
 • Falafel, 200 gr (bijv van Maza)
 • Ijsbergsla, 100 gr
 • Cherry tomaatje, handjevol
 • Komkommer, halve
 • Avocado 1x
 • Paprika 1x
 • Roomkaas (of ander sausje naar keuze)

Werkwijze

 1. Verwarm de falafel in een koekenpan met een beetje olie.
 2. Snij ondertussen alle groenten en was de sla.
 3. Warm twee tortilla wraps in de magnetron op en leg op de borden.
 4. Smeer een sausje/smeersel naar keus op de wraps. Ik ga altijd voor lactosevrije roomkaas en Jeroen voor knoflooksaus maar je kan er natuurlijk opsmeren wat je zelf wilt. Hummus, tapenade of pesto klinkt ook erg goed.
 5. Beleg de wrap met de gesneden groenten, sla en falafel.
 6. Maak de wrap af met wat peper en zout naar smaak en vouw dicht.

Eet smakelijk!

Liefs x Eileen

Geef een reactie