Week-peak #2

Vrijdagochtend was ik mijn haar ineens helemaal zat, het MOEST echt geknipt worden. Jeroen werkte thuis dus hij kon op Levi letten terwijl ik naar de kapper ging. Het was wel een beetje spannend of ik op tijd terug zou zijn om Levi te voeden… Ik had namelijk nog geen kolfapparaat dus ik zat een beetje op hete kolen in de kappersstoel. Ging gelukkig super! Levi sliep, Jeroen werkte en ik liet mijn haren knippen en verven. Dit was de eerste keer dat ik zonder Levi van huis was en ondanks dat ik het heel fijn vond, voelde het toch ook een beetje vreemd dat hij niet bij me was. Eind van de middag kwam een nicht van Jeroen op kraamvisite. We hadden geen zin om te koken dus aten lekker Chinees.

 

Op zaterdag kochten we bij de Prénatal een kolfapparaat en flessenwarmer. Ik had van te voren wat onderzoek gedaan en kwam uit op de Medela Freestyle: een elektrisch kolfapparaat waar je beide borsten tegelijk mee kan kolven. We reden door naar Velddriel om naar een Peugeot 307 sw te kijken. We maakten een proefritje en besloten dat dit onze nieuwe (gezins)auto is! Woopwoop 😀 We lieten hem nog even staan voor wat onderhoud maar halen hem volgende week op. Op de terugweg reden we nog even langs Hoeve Ravenstein in Baarn. Hier hebben ze elke eerste zaterdag van de maand een allergenenvrije markt waar ik al máánden heen wilde. Ik heb dus lekker veel lactosevrije producten van MinusL ingeslagen zoals Griekse yoghurt met honing-walnoot, aardbeien yoghurt, mozzarella en slagroom.

Thuis probeerde ik meteen het kolfapparaat uit en was mega trots op het resultaat 😉 Om één of andere reden was dit voor mij bevestiging dat Levi écht groeit door mijn borstvoeding… Jeroen gaf hem voor het eerst een flesje, een bijzonder moment! En ’s avonds dronk ik weer voor de eerste keer in 10 maanden een drankje in de stad met met mijn vriendin Deirdre. Hallo, cocktails! 😀

 

Maandagavond had ik een date met mijn beste vriendinnen Deirdre en Nynke. Ik bakte ’s middags een brownie (die we helemaal opaten… don’t judge) om de verjaardag van Nynke nog te vieren. Nynke deed voor het eerst Levi in bad, super lief! ❤️

 

Dinsdag voelde ik me nogal beroerd… super balen want ik zou met een vriendin een aantal rondleidingen bij kinderdagverblijven hebben. In plaats daarvan zat ik in mijn joggingbroek met Levi op de bank.

 

Woensdag voelde ik mij nog niet helemaal super maar al een stuk beter. Mijn bol.com bestelling kwam binnen met ‘het grote Liselotje voorleesboek’ en de boxmobiel van Tiamo, die ik meteen in elkaar zette. Levi vindt het méga interessant en volgt de uiltjes met grote ogen. Ik kolfde voor de tweede keer en we aten deze heerlijke Poké Bowl met sushirijst, tomaat, komkommer, paprika, avocado, sojabonen, surimi en zalm. Very nice!

 

Liefs x Eileen

Geef een reactie