Week-peak #1

Zaterdag

Vrijdag hadden we de eerste afspraak bij het consultatiebureau. Levi werd gewogen (4540 gr) en opgemeten (56 cm). Hij doet het goed! We kregen wel nog twee foldertjes mee met tips over een voorkeurshouding en overstrekken. Daar gaan we dus mee aan de slag. Ik deed op de terugweg wat boodschappen bij de AH en haalde daar deze mooie rozen.

Zaterdag hadden we een heerlijk rustig dagje met zijn 3-en! We deden het huishouden en keken op internet rond voor een tweedehands gezinsauto.

Zondag aten we met de hele schoonfamilie bij mijn schoonouders. Ik bakte een pavlova voor bij de koffie en thee. Levi heeft die dag héél véél geknuffeld 😉

Maandag (3)Maandag deden wij rustig aan want Levi had zijn eerste ‘sprongetje’. Normaal heeft hij 6 à 7 voedingen op een dag. Vandaag waren dat er 9… Ik deed Levi ’s middags voor het eerst alleen in bad. Voor het avondeten maakte ik soto soep en toen Jeroen thuiskwam probeerde ik een appelcake recept uit… die helaas mislukte. Ik had de baktijd al flink verkort maar het was denk ik toch nog te lang. En aangezien ik het niet kan uitstaan als een recept niet goed uitpakt, probeer ik hem binnenkort nog een keer te maken haha.

DinsdagDinsdag deed ik wat huishoudelijk taken: stofzuigen, de badkamer, de vaat, de was, spenen uitkoken enz. Jeroen maakte deze heerlijke pastasalade met gerookte zalm. ‘s Avonds zouden we naar een auto gaan kijken, maar de eigenaar zei last-minute af. Hierdoor had ik wel tijd om verder te werken aan de website van Peakaboo. Ik was lekker op dreef dus ging veel te laat naar bed… niet heel handig met een kleine baby die ’s nachts ook wil eten 😉 Iets met ‘elk moment is een leermoment’ haha!

Woensdag had ik een date met mijn beste vriendin Deirdre en haar zoontje Johnny. We spraken af bij Ma Bella Cakery in deWoensdag (2) stad waar we wat dronken en een lekker cupcakeje aten. Johnny: ‘‘Tante Lien, wat is dat nou? Sla?!’’ over mijn heerlijke kopje verse muntthee… We kwamen niet meer bij van het lachen, haha! Ik shopte nog wat leuke shirtjes voor Levi bij Hema en H&M in maat 62 en 68, een nieuw luchtje (Hugo Boss, The Scent) en oogschaduw potloden van de Hema. Ik werd ook nog verliefd op woensdag 2deze New Balance sneakers, maar durfde ze niet te kopen omdat ik nog steeds mijn oude schoenmaat niet terug heb. Geduld is een schone zaak… dat blijkt maar weer, want ik krijg mijn ringen ook pas net weer om. ’s Avonds aten we een heerlijke ovenschotel met kip en pancetta van Jamie Oliver. We maakten hem voor de tweede keer maar pasten hem ditmaal iets aan, spekjes in plaats van pancetta en de ciabatta besprenkelden we van te voren met olie en kruiden. Erg lekker, ik kan hem jullie zeker aanraden! Woensdag 10We deden Levi na het eten nog in de Tummy Tub, maar besloten meteen dat we hem de volgende keer toch weer in het badje gaan doen. Dat lijkt hij prettiger te vinden 🙂

Donderdag was ik lekker thuis met Levi. Tussen het voeden, luiers verschonen en in slaap wiegen door werkte ik verder aan de website.

Liefs x Eileen

Geef een reactie